Het Einde van een Verenigd Europa lijkt in zicht…

10151674418092430

Waar hebben wij zulke Leiders aan verdiend?

Vandaag bleek ook weer duidelijk de incompetentie van onze MP, die duidelijk totaal niet in de gaten heeft waar hij mee bezig is. Hij werkt mee aan de Verdeel en Heers Tactiek waar anderen buiten Europa, zoals Amerika, baat bij hebben. Door Europa te verdelen in Noord en Zuid wordt het steeds zwakker. De Enige oplossing is de gemeenschappelijke munt ECHT gemeenschappelijk maken, door haar de waarde van het gemiddelde van de Europese munten te geven. Eigenbelang van de ijdele leiders schijnt echter belangrijker dan het lot van honderden miljoenen europeanen.

10151621671507430

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.